HTML

Greenpolis a Facebook-on

Bejegyzések

Linkblog

facebook.com/greenpolisblog

Minden ami zöld.

Luxus öko-tok az iPhone 4-hez

2010.06.24. 17:51 polyak.zsuzsa

Már kezedben is az épp csak bemutatott iPhone 4? Akkor már csak egy designos "zöld" tok kell! Arra sem kellett sokáig várni, akinek a bambusz megfelel, innen már rendelheti is. Ráadásul még reklám áron, közel 100 dollár helyett most "csak" 50 dollárért vihető is.

A környezetbarát anyagokra fókuszáló oregoni vállalat, a grove tokja amúgy nem rossz első ránézésre, kérdéses számomra, hogy pl a szilikon-tokhoz képest mennyire törik (ok, ok, a szilikon miatt ide lehet kövezni...).

Bár bennem mindig felmerül, hogy rendben, természetes anyagból van egy ilyen cucc, de nem éppen ez mond ellent a környezetbarát kategóriának? Valamiből elő kell azt akkor állítani... Persze ha a később keletkező hulladékot nézzük, akkor érthető. Ilyen szempontból amúgy az új iPhone is "zöld-Phone", mert kisebb lett jeletősen, hosszabb ideig is bírja az akksija, így kevesebb hulladék, kevesebb töltögetés.

És íme egy kis kedvcsináló választék a bambusz-csodákból. Hogy tetszik vagy sem, azt mindenki döntse el maga, szebbnek szebb a szilikonnál, a praktikumban kételkedem...

jealousy

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpolis.blog.hu/api/trackback/id/tr584681660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása