HTML

Greenpolis a Facebook-on

Bejegyzések

Linkblog

facebook.com/greenpolisblog

Minden ami zöld.

Agrár-sztrájk másképp - bezöldült Champs-Élysées

2010.07.16. 09:26 polyak.zsuzsa

Na ezt nagyon el tudnám képzelni az Andrássy úton, és nem is csak pár napra. Két teljes napig nagyon más arcát mutatta május végén Párizs egyik legforgalmasabb útja, a Champs-Élysées. A máskor autókkal teli többsávos út egy jelentős szakasza teljesen bezöldült a legkülönfélébb növényektől (összesen 150,000 db), az arra járók legnagyobb örömére.

A "Nature Capital" installáció Gad Weil streetart művésznek köszönhető, aki Laurence Medioni designerrel működött együtt. Az akció plusz érdekessége, hogy a növényeket az egyre alacsonyabb bevételükkel elégedetlen fiatal francia farmerek adományozták az akciócsoportnak. Traktoros tüntik helyett menőbb lenne, ha a magyar gazdák is így demonstrálnának legközelebb, az Andrássyt vagy valamelyik körutat bezöldítve.

jealousy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpolis.blog.hu/api/trackback/id/tr474681674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása