HTML

Greenpolis a Facebook-on

Bejegyzések

Linkblog

facebook.com/greenpolisblog

Minden ami zöld.

Épül hazánk első passzív sorháza Dunakeszin

2010.09.17. 14:39 polyak.zsuzsa

Bookmark and Share

Ma határon belül maradunk, még pedig jó hírekkel: épül hazánk első, a darmstadti Passzívház Intézet által minősített passzív sorháza Dunakeszin. Márpedig passzív társasház még nem épült Magyarországon. A négylakásos sorházban 120 m2-es lakások kerülnek kialakításra, amelyek fűtés, hűtés, melegvíz és szellőzés ellátásának költsége 7000 Ft geotarifával számolva.

A Passzívházak Mindenkinek Kft. Dunakeszin, a Fenyves lakóparkban kezdte meg a sorház építését júniusban, novemberben tervezik átadni az első lakást. Magyarországon eddig csak minősített családi ház épült, ehhez hasonló többlakásos sorház még nem. Jelenleg az épület 65 %-os készültségi állapotban van. A projekt egyben mintaháznak is épül tervezőknek, kivitelezőknek és leendő megrendelőinknek abból a célból, hogy az építés során megszerzett tapasztalatok alapján a passzívházak egyre szélesebb körben terjedjenek el Magyarországon.

Akit a fejlesztés bővebben érdekel, a Passzívházak Mindenkinek Kft. saját standdal vesz részt 2010. szeptember 24-26. között megrendezésre kerülő 17. Lakásvásáron a SYMA csarnokban. Az érdeklődök itt bővebb tájékoztatót kapnak a passzív sorház áráról, felszereltségéről és kialakításáról.

jealousy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpolis.blog.hu/api/trackback/id/tr64681707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása