HTML

Greenpolis a Facebook-on

Bejegyzések

Linkblog

facebook.com/greenpolisblog

Minden ami zöld.

Nyílt nap az ország egyik legzöldebb irodájában

2010.10.25. 11:56 polyak.zsuzsa

Október 28-án, csütörtökön a Telenor Ügyfélszolgálata Nyílt Napot tart, az eseményt egyébként egy szokatlan meghívó videóval harangozta be a mobilszolgálató (mi is innen értesültünk róla).

Bár a Zoboki Gábor által tervezett Telenor Ház 2009-ben épült, a Greenpolis szerkesztőségének eddig nem volt lehetősége körbenézni Magyarország egyik legzöldebbnek tartott irodaépületében. A Telenor honlapján viszont érdekes információkat találtunk az épület környezettudatos működéséről:

"A Telenor Ház hűtési-fűtési rendszere a száz méter mélyre fúrt hőszondát alkalmazó geotermikus hőszivattyúkon alapul. A szellőztetőrendszer hőcserélő berendezése biztosítja, hogy minél kevesebb energia vesszen kárba, míg 168 négyzetméternyi napkollektor biztosítja az épületben dolgozó munkatársak melegvíz-igényének előállításához szükséges energia több mint 60%-át. A különböző épületfunkciókat számítógéppel vezérelt, intelligens központi rendszer irányítja."

Az ügyfélszolgálat működése - különösen ha egy ekkora multiról van szó - kétségkívül nagyon érdekes lehet, de azért reméljük, hogy a zöld ügyeket érintő kérdéseinkre is válaszolni fognak a szervezők.

A Greenpolis csütörtökön benéz a kulisszák mögé, és hamarosan fényképes beszámolóval (+ha lehetőségünk nyílik elbeszélgetni a zöld kérdésekről, egy rövid interjúval is) jelentkezik.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpolis.blog.hu/api/trackback/id/tr74681716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása