HTML

Greenpolis a Facebook-on

Bejegyzések

Linkblog

facebook.com/greenpolisblog

Minden ami zöld.

iPhone 4 tokban újjászületett gördeszkák

2011.02.24. 14:23 polyak.zsuzsa

Bár már korábban írtam egy posztot iPhone 4 öko-tok témában, az ott bemutatott luxus-tokkal ellentétben most egy újrahasznosított anyagból készült elég pofás, limitált kreációra akadtam, február 21-től kapható, kérdés, az 50 darabból maradt-e még.

Az exkluzív széria Lindsay Jo Holmes (MapleXO) munkája, aki gördeszkákból készít ékszereket, kiegészítőket. Általában. Most éppen iPhone 4 tokokban születnek újjá a már kidobásra ítélt deszkák.

Mivel mindössze 50 darab tokról beszélünk, ezért a limitált szériát jelen esetben komolyan kell vennie annak, aki szerezni akar egyet magának. A félszáz csíkos design-tok 300 gördeszkából készült el a legváltozatosabb színekben. Mindegyik valóban egyedi darab, így garantáltan nem jön szembe az utcán.

[vimeo http://vimeo.com/20073590]

 

jealousy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpolis.blog.hu/api/trackback/id/tr114681733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása