HTML

Greenpolis a Facebook-on

Bejegyzések

Linkblog

facebook.com/greenpolisblog

Minden ami zöld.

SHELL-hajót foglalt el Új-Zélandnál a Spartacus sztárja - letartóztatták

2012.02.27. 15:49 polyak.zsuzsa

Aki esetleg nézte az HBO egyik sikersorozatát, a Spartacust, vagy korábban a (szerintem) kevésbé menő Xénát, annak nem ismeretlen Lucy Lawless új-zélandi színésznő. A minap nem színészi teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, amikor Greenpeace aktivistaként elfoglalta a SHELL olajtársaság egy tengerparti olajfúrást végző hajóját Új-Zélandnál.  A 43 éves, láthatóan mindenre elszánt színésznő úgy nyilatkozott, hogy ez a fejezet így zárult ugyan, de a harcnak még nincs vége. Lucy és és 6 társa az Északi-sarkkör védelmében töltöttek 77 órát a Port Taranaki kikötőben álló hajón, akadályozva annak elindulását.

Ahogy az a lentebbi videóból is látszik, Lucretia karaktere sem épp a szendeségéről volt híres :). (én nagyon kedveltem...)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpolis.blog.hu/api/trackback/id/tr864681761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása