HTML

Greenpolis a Facebook-on

Bejegyzések

Linkblog

facebook.com/greenpolisblog

Minden ami zöld.

Szuperszombatra: íróasztal vs. természet viszonya az irodanegyedben

2012.04.21. 11:48 polyak.zsuzsa

A "szuperszombatra" és az irodákban ülőkre tekintettel jöjjön egy rendhagyó irodabemutató. A 2011 nyarán Denver belvárosban megjelent munkatérnél zöldebbet nehéz is lenne elképzelni. A város üzleti negyedében felállított öt különböző irodarészlettel a projektkészítő designerek (Tres Birds Workshop) célja az volt, hogy a szűkös, levegőtlen irodákban dolgozókat a szabadba csábítsák, akik így újraértékeljék az íróasztalokhoz vs. a természethez, szabadtérhez fűződő viszonyukat.

Az öt különböző helyszín változatos tereket mutatott be végletesen zöldbe borítva, így például konferencia teremtől kezdve irodai konyhán át egészen az elegáns, vezetői irodáig. A felhasznált bútorok, irodai gépek mind másodkézből kerültek az alkotókhoz, a kiállításhoz igénybe vett rengetek zöld növény pedig természetesen újra felhasználásra került a projekt végén.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpolis.blog.hu/api/trackback/id/tr654681771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása