HTML

Greenpolis a Facebook-on

Bejegyzések

Linkblog

facebook.com/greenpolisblog

Minden ami zöld.

Hollandiában épül a világ legnagyobb e-autó töltőállomás hálózata

2013.07.10. 15:24 polyak.zsuzsa

Az elektromos autók szépek és jók, de valahol olyanok, mint a mobilok: lemerülnek. Ha az iPhone-unk merül le napközben, az sem olyan jó élmény (kinél-kinél kisebb katasztrófa, ugye...), viszont ha a kocsink áll le félúton Budapest és Kecskemét között, az már "izgalmasabb". Úgy tűnik, a hollandoknak nemsokára nem kell már emiatt izgulniuk, hiszen az elektromos közlekedési megoldásokra szakosodott ABB ígérete szerint a világ legnagyobb e-autó töltőállomás hálózatát építi ki az országban a következő 3 évben. Amint a 200 gyorstöltő állomásból álló rendszer elkészül, egy hollandnak sem kell 50 km-nél többet autóznia majd azért, hogy újratöltse kocsiját.  

A gyorstöltés valóban gyors lesz: kb. 15-30 perc alatt fel lehet majd tölteni a lemerült járgányt, amelynek típusa egyébként szinte mindegy lesz: a tervezők ígérete szerint minden főbb amerikai, ázsiai és európai márkával kompatibilisek lesznek az állomások. 

ABB_greenpolis.jpg

ABB_greenpolis_2_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés hollandia energia e-autó

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpolis.blog.hu/api/trackback/id/tr585399169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása