HTML

Greenpolis a Facebook-on

Bejegyzések

Linkblog

facebook.com/greenpolisblog

Minden ami zöld.

15 év alatt épült meg a világ legnagyobb fára épült villája

2010.06.18. 15:27 polyak.zsuzsa

Tegye fel a kezét, aki nem akart gyerekkorában fára épített kunyhót a kertben/telken/nagyszülőknél! Én akartam, de (eddig :) ) ez nem vált valóra.

Minden vágyakozónak most íme egy rekorder Crossville-ből (USA, Tennessee): a 10 emeletes, 930 nm-es fákra épült fa-ház, amelynek legnagyobb része újrafelhasznált, helyi garázsokból összeszedett anyagokból (+ mellékesen 12.000 dollárból) készült.

A méretek egyébként csak kb. adatok, mert a pontos nm számmal maga Horace Burgess helyi lelkész/tulaj/építő sincs tisztában.

A 3. emeleten helyet kapott egy kosárpálya is, a legfelső szint pedig a szerencsés lelkészfeleség ajándéka lett a 11. házassági évfordulóra: egy szerény 7. emeleti Penthouse.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpolis.blog.hu/api/trackback/id/tr414681650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása